Lejebetingelser:

• Lejen starter fredag kl.15.30 / Festlokale. Værelser til disposition fra lørdag kl. 12.00
• Lejen slutter søndag kl. 13.00

• Anretter Køkken.

Kokken kan medbringe og færdiggøre den forberedte menu.
Alle leverancer skal komme fra registreret producent godkendt til fremstilling af fødevarer. Kopi af kvittering el. ordrebekræftelse bedes afleveret til bestyrer.
Bestyrer varetager drift af køkkenmaskiner og optælling af stedets og lejet udstyr.
Vagtopkald til servicemontør for køkkenmaskiner mm. betales af lejer.

Festmiddagen / ”mad ud af huset”.

Obligatorisk bestyrer kan anrette buffet op til 100 personer.
”Serveret som leveret”. Evt. Portionsanretning leveres klar til servering!
Bestyrer er behjælpelig m/ anretning og opvask. Vejl. 6-10 timer Obligatorisk.

Musik / Band.

Bedes anvende / medbringe ”festivaltæppe” / måtter af hensyn til gulvfliser og akustik.
Der må spilles til senest kl. 03.00. Herefter lav musik for lukkede vinduer og døre.
Hold venligst døre og vinduer lukket til gårdspladsen når musikken spiller op til dans.

Drikkevarer.

Der er 2 flaskeskabe disponible. Lej fadølsanlægget for at få bedre plads på køl.

Diverse.

Lejer forpligter sig til at holde hele huset i ryddelig og ordentlig stand under opholdet.
Lokaler afleveres som angivet i følge ”Rengøringsliste”.
Mangelfuld rengøring afregnes til angivet timepris.

Inden I går i gang! – Praktiske oplysninger.

Bordene skal løftes ved omrokering. Alle borde og stole skal forblive inde i huset.
Forsigtighed bedes udvist ved passage gennem dørene mellem stuerne.
Hårde genstande / fustager el. lignende skal sættes på måtte af hensyn til flisegulv.
Ølglas må ikke stables! Brug mellemlægsservietter og brug lysmanchetter.
Ris begrænses til ”kun festsalen”. Peber og kanel – UDENFOR – på P-pladsen.
Levende lys må ikke stå i træk ved åbne vinduer.
Stjernekaster – m/forsigtighed – kan brænde hul i dugene.
Køkken og serveringspersonale bør instrueres i:
Der skal ryddes op efter festens afslutning. Alle stearinlys slukkes og bordene ryddes.
Køkkenet afleveres rengjort. Alle borde og vaske rengøres og aftørres.
Affald bedes sorteret med dåser / pap / flasker for sig. Stilles ved siden af containeren.
Hold styr på lånte og lejede artikler. / Stedets inventar…
Registrer knuste glas mm. Samles i spand til optælling.
Ølglas må ikke stables! Går i stykker.
Sorter glas mm. i kurve for sig iflg. inventarliste. Af hensyn til optælling.
Lysestager skal rengøres for stearin under varmt vand fra hanen. Herefter viskes rene.
Vaser må ikke komme I opvaskemaskinen – vælter og går i stykker!
Stearin og kaffegrums må ikke komme i opvaskemaskinen. Maskinopvask er med klor / ingen aluminium / lysestager mm.