Menukort

”Bryllup alt incl.” Kr. 466,- pr. cov.

Minimum 50 betalende!
• Forret: Kyllingesalat orientalsk m/sød chili dressing
• Vælg mellem Helstegt pattegris – Palle Panduro
Eller:
Buffet Ladegård m/krydderkam og helstegt oksefilet.

Tilbehør. Flødekartofler og ristede kartofler. 2 div. salater af årstidens grønt. Flutes og dressing.
• Dessert. Islagkage Premier. Vælg mellem – Classic / Karamel / Jordbær.
• Natmad. Hotdogs…

”Bryllup buffet” Kr. 499,- pr.cov.

Minimum 70 betalende!
• Forret - Portionsanrrettet:
Varmrøget laks m/sprød salat, rygeostecreme & dild. Brød & smør.
• ***Buffet Ladegård ***
Krydderkam og rosastegt oksefilet.
Hertil ristede & hvide kartofler, Sauté af spidskål, gulerødder og broccoli. 2 salater af årstidens grønt, dressing & Whiskey sauce.
• Dessert – Portionsanrettet:
Gateau marcel m/vaniljeparfait & årstidens friske bær.
• Natmad. Hotdogs…

Lækker hjemmelavet mad!

Vælg Deres egen menu!

 

 

• Forretter – Portionsanrettet.'

• Carpaccio, m/sprød salat, parmesanost, urter & olivenolie. Brød & smør.
• Gravad Hellefisk m/råmarineret fennikelsalat. Brød & smør.
• Varmrøget laks m/sprød salat, rygeostecreme & dild. Brød & smør.
• Kuller m/blomkålspuré, grøn urteolie, årstidens sprøde grønsager og urter.
• Torsk Ceviche m/gulerods puré & urter. Brød & smør.
• Klassisk rejecocktail. Brød & smør.

• Forretter – Ta´ selv / fadanr.

• Lakserulle m/lime, chili og dilddressing på sprød salat.. Brød & smør.
• Classic Torsk m/rejer og dilddressing. Brød & smør.
• Tunmousse på sprød salat. Brød & smør.
• Kyllingesalat orientalsk m/sød chili dressing, bacon og ristet kokos. Flutes.

• Buffet / Ta´selv & fadservering.

• Helstegt oksemørbrad m/pom fondant, glaseret rodfrugter, puré & glace.
• Oksefilet rosastegt & krydret svinekam. Hertil ristede & hvide kartofler. Sauté af spidskål, gulerødder og broccoli. 2 salater af årstidens grønt, dressing & Whiskey sauce.
• Unghane m/ puré, hvidløgsbønner, salt bagte kartofler & sauté af årstidens grønt.
• Braiseret lammekølle m/smør stegte kartofler & rodfrugter, friske urter og glace.
• Svinemørbrad i svøb m/årstidens rodfrugter, kartofler, urtesmør og rødvinssauce.
• Braiseret okse / culottesteg m/kartofler, ristet svampe & friske urter.

• Klassiske hovedretter. Ta´selv / fadanr.

• Gl. flæskesteg m/rødkål, hvide og brunede kartofler, skysauce, surt og sødt, franske kartofler.
• Svinekam stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, vildtsovs, asier, tyttebær og Waldorfsalat.
• Herregårdsskinke -glaseret med hvide kartofler, gemyse og aspargessauce.
• Helstegt oksefilet med hvide kartofler, glaserede perleløg, surt og sødt samt garniture af carotter og bønner.
• Rosastegt kalvefilet med hvide og brunede kartofler. Hertil sauce, surt og sødt samt garniture af carotter, bønner og dampede broccoli.
• Oksemørbrad m/krydderurter. Hertil Pommes Rosti, Kroketter, waldorfsalat, bagte peberfrugter og rødvinssauce.
• Andesteg med hvide og brunede kartofler, skysauce, rødkål og svesker.

• Dessert - Portionsanrettet.

• Gateau marcel m/vaniljeparfait & årstidens friske bær.
• Fransk chokoladekage m/sorbet, chokoladesauce & sukker nødder.
• Brownie m/vanilje parfait, årstidens bær & lun chokoladesauce,
• Mandelkage m/ skovbær sorbet, hvid chokolade og blåbær.
• Nøddekurv m/vaniljeis, chokoladesauce & syltet frugt.

• Dessert – Ta´ selv / fadanr.

• Romfromage m/kirsebærsauce.
• Islagkage Premier. Vælg mellem – Classic / Karamel / Jordbær.
• Syltet frugt m/vaniljerørt råcreme.

• Buffet – Pattegris / Ladegård -kr. 377,- / 388,-”

• Forret: Kyllingesalat orientalsk m/sød chili dressing.
• Vælg mellem Helstegt pattegris – Palle Panduro Eller:
Buffet Ladegård m/krydderkam og helstegt oksefilet.
Tilbehør. Flødekartofler og krydderkartofler. 2 div. salater af årstidens grønt. Flutes og dressing.
• Dessert. Islagkage Premier. Vælg mellem – Classic / Karamel / Jordbær.
• Natmad. Hotdogs…

• Natmad / ”skrub af”. Kl. 01.00 / kl. 18.30

• Æggekage Deluxe med bacon, purløg og tomat.
• Hot wings m/ Pommes Frites & agurkesalat.
• Hot dogs. Lav selv dine egne hot dogs. Røde pølser m/tilbehør.
• Suppe: Klar suppe el. aspargessuppe m/kødboller – Hertil flutes.
• Kold kartoffelsalat m/små lune frikadeller.
• Pålægsbord: Grovboller og rugbrød. Varm leverpostej med bacon, champignon og rødbede, rullepølse og spegepølse m/tilbehør, skæreost og Brie.