Vendsyssel Lejrskole

Thise Ladegård - Klassisk lejrskole i det Nordjyske. Vi tilbyder lejrskoleophold inklusiv helpension med stedet her som udgangspunkt for ekskursioner i landsdelen.

Vendsyssel Lejrskole ligger centralt placeret som udgangspunkt for alle de store attraktioner og seværdigheder i Nordjylland. Skagen, Råbjerg mile, Nordsøen Oceanarium, Bunker Hirtshals 10. Batteri, Ørnereservatet, Bangsbo Fort, Voergård Slot, Børglum Kloster, Mårup kirke, Rubjerg Knude & Store Vildmose, kan nævnes som nogle af de mest spændende attraktioner der kan indgå i lejrskolearbejdet

 

 

 

 

 

Huset

Vores elevværelser er indrettet med køjer til 4 og 6 sengepladser, og til lederne er der enkelt- og dobbeltværelser. Der er håndvask på alle værelser. I opholds-stuen er der TV, radio og spil. I den store nye spisestue er der en god base for at være sammen om måltiderne, samt en undervisning i dejlige omgivelser.  Der er 6 flotte badeværelser til deling. Heraf 1 HC-toilet.

Beliggenhed og aktiviteter

Vores beliggenhed giver masser af muligheder for fritidsaktiviteter med skov, sø og i det hele taget pragtfuld natur lige uden for døren. Der er adgang til boldbane, bordtennis i laden og naturligvis alle kæledyrene.